Tjänster

Hemstädning

01.

När hemmet städas regelbundet genom Städproffsen blir det en trevligare miljö att vistas i för familjen med mindre damm och smuts. Även besökare som vänner och släktingar uppskattar det fräscha, välstädade hemmet och känner sig välkomna. Vi erbjuder bra priser på all hemstädning i Storstockholm.

 

Kontorstädning​

02.

Personalen på kontoret fokuserar bättre i en fräsch och rengjord miljö utan damm och smuts, vilket höjer effektiviteten. Kunder som kommer in på kontoret imponeras av den välordnade interiören som förmedlar professionalism när de besöker ett välstädat kontor genom Rent & Klart.

Byggstädning​​

03.

När byggare lämnar över nybyggda eller renoverade lokaler i välstädat skick genom Byggrent ger det ett proffsigt intryck inför inflyttning eller invigning. Hyresgäster och besökare känner sig välkomna av den fräscha miljön utan byggdamm efter Byggrents insats. Byggrent erbjuder marknadens bästa priser på byggstäd.

Flyttstädning

04.

Utflyttande hyresgäster som anlitar Flyttrent för flyttstädningen lämnar lägenheten väl rengjord, vilket underlättar för fastighetsskötaren och nästa hyresgäst. Behöver du akut boka flyttstädning? Ring TLgrupp på 07034-10100  för garanterat bästa flyttstädning.

 

Snöskötsel

05.

Personalen på kontoret och i butiken kan utföra sina arbetsuppgifter smidigare när snön skottas utanför av Snöröjarna, ett rent och framkomligt område underlättar för alla. Kunder uppfattar även ett snöfritt område som mer välskött och professionellt. Vid akuta snöröjningsbehov i Storstockholm – ring oss på 07034-10100  för snabb hjälp.

 
snöskötsel

Snabb service vid akuta behov - 24/7